Patru tineri din Botoșani au dat buzna în casa unui bărbat și au vrut să îl ucidă. Victima a supraviețuit miraculos

Patru tineri din judeul Botoșani au dat buzna în casa unui bărbat și au vrut să îl ucidă, însă victima a supraviețuit miraculos. Cei patru intrat, la miezul nopții de 16 spre 17 august 2019, în casa unui bărbat din localitatea Roma cu scopul de furt. Au dat însă de proprietar pe care l-au bătut atât de tare încât botoșăneanul a avut nevoie de două luni de spitalizare pentru a -și reveni.

Autorii faptei, care la momentul respectiv aveau între 18 și 25 de ani, au fost trimiși în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani sub acuzația de tentativă de omor. 

„Inculpații Niță Andrei, Vrabie Vasile Ionuț, Niță Ovidiu Mihai și Matei Gabriel Adi au pătruns fără drept pe o ușă încuiată și neasigurată în incinta locuinței persoanei vătămate Pintilii Adrian Lucian, domiciliată pe raza satului și comunei Roma, și cu ajutorul unor obiecte contondente au aplicat acesteia mai multe lovituri în zona membrelor superioare și inferioare, torace și cap, cauzându-i plăgi, tumefacții, echimoze, excoriații și fracturi. Inculpații au acționat cu intenția de a ucide victima”, se arată în rechizitoriul procurorilor.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *