FOTO & VIDEO O tânără a deschis cel mai modern showroom de perdele și draperii din Botoșani. Andreea l-a inaugurat chiar de ziua ei

O tânără a dechis, miercuri, cel mai modern showroom de perdele și draperii din Botoșani. Andreea Scripcariu a ales să îl inaugureze chiar de ziua ei, iar evenimentul a fost unul cu fast. Printre cei prezenți s-au numărat primari, oameni de afaceri, șefi din administrație, etc. Dependentă de eleganță, rafinament și bun gust, Andreea a ales să deschidă la Botoșani acest showroom tocmai datorită produselor create sub brandul Sophia.

„Cred că de prin luna martie am inițiat în a aduce brandul Sophia la Botoșani. Este un brand cu peste 20 de ani de experiență în domeniul designului interior, al draperiilor, al mobilierului sofisticat și al perdelelor. Sunt convinsă că și botoșănenii își doresc astfel de draperii, de perdele, de la brandul Sophia pentru că într-adevăr au fost interesați și de celelalte francize care se regăsesc în apropierea Botoșaniului”, a spus Andreea Scripcariu.

Potrivit acesteia, magazinul situat pe strada Victoriei, nr. 6, prezintă perdele și draperii de colecție, materiale cu atitudine, cu stil, fețe de pernă, cuverturi, pleduri, fețe de masă, traverse de pat, lenjerii de pat, sisteme de prindere, dar și obiecte decorative.

Sophia este un brand născut la Iași, care are acum peste 30 de magazine, dintre care unul este în Miami.

„Sunt foarte mulți clienți care veneau înainte la Iași sau la Pașcani, sau Suceava, iar acum iată că o antreprenoare tânără a avut curajul să deschidă un magazin aici la Botoșani”, a declarat Anamaria Ștefan Georgescu, fondatoarea Sophia.

La eveniment a fost prezent și primarul municipiului Botoșani care i-a felicitat pe toți cei implicați în deschiderea francizei de la Botoșani, susținând că fiecare investiție care se face în municipiu este de bun augur întrucât duce la crearea de noi locuri de muncă.

Avem o nouă afacere la Botoșani, ceea ce înseamnă locuri de muncă și produse de calitate pentru botoșăneni. Nu știu dacă este o întâmplare că ați deschis aici, vizavi de Centrul Istoric, care odinioară cred că avea un soi de produse cum aveți dumneavoastră”, a spus primarul municipiului Botoșani, Cosmin Andrei.

Sophia oferă perdele, draperii și accesorii pe comandă; consiliere la domiciliu și măsurători (serviciu gratuit); manoperă în ateliere proprii de creație; dar și montaj. Fondat în Iași în anul 2004, brandul Sophia a crescut din dorința de a decora ferestre din întreaga lume cu perdele și draperii custom-made și de a oferi consiliere specializată la domiciliu. De-a lungul a două decenii, Sophia a dezvoltat o rețea de 30 de magazine în franciză în România și unul în Miami, Statele Unite ale Americii, finalizând peste 400 de proiecte HoReCa, 40 de instituții culturale și 20.000 de locuințe private. Prezența continuă la târgurile internaționale și adaptarea conceptului de franciză subliniază angajamentul Sophia pentru excelență și inovație în designul de interior.

 

 

One thought on “FOTO & VIDEO O tânără a deschis cel mai modern showroom de perdele și draperii din Botoșani. Andreea l-a inaugurat chiar de ziua ei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *