Secțiile de votare în care Valeriu Iftime și Lucian Trufin au luat mai puțin de 10 voturi

Foto: Inquam Photos

Președintele ales al Consiliului Județean Botoșani, Valeriu Iftime, a avut mai multe secții de votare în care a fost votat de mai puțin de zece persoane. Liderul interimar al PNL a primit doar trei voturi la o secție de votare din comuna Avrămeni. Într-o altă secție, din Văculești, Iftime a avut doar patru voturi, în timp ce în două secții, una din Dimăcheni și una din Manoleasa, a avut doar câte șapte voturi.

În același timp, contracandidatul său, Lucian Trufin, de la PSD, a avut doar trei secții de votare cu mai puțin de zece voturi. El a primit opt voturi la două secții din comuna Vârfu Câmpului și nouă voturi la o secție din comuna Lunca.

Autorităţile electorale au stabilit rezultatul final al voturilor pentru preşedinţia Consiliului Judeţean. Candidatul PNL, Valeriu Iftime, a obţinut doar 0,06% mai mult faţă de candidatul PSD, Lucian Trufin.

Potrivit numărătorii oficiale finale, Valeriu Iftime a avut 69.325 voturi, din totalul celor 165.639 voturi valabil exprimate, ceea ce reprezintă 41,85%, în timp ce Lucian Trufin a acumulat 69.098 voturi, adică 41,71%.

Următorii clasaţi au fost: Eusebiu Laurenţiu Cilibiu (AUR)- 14.266 voturi, Cristina Aneta Lăcătuşu- Andrei (Alianţa Dreapta Unită)- 5.365 voturi, Doina Amarandei (SOS România)- 4.624 voturi şi Dănuţ Andruş (independent)- 2.961 voturi.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *