Eusebiu Cilibiu, despre excluderea sa din AUR: Eu nu am o decizie de excludere a Biroului Național de Conducere. Am cerut-o să văd există sau nu?

Candidatul AUR la președinția Consiliului Județean Botoșani, la alegerile de duminică, 9 iunie, a fost exclus din partid.  Eusebiu Cilibiu, susține însă că nu a primit nicio decizie oficială în acest sens.

„Eu nu am o decizie de excludere a Biroului Național de Conducere. Am cerut-o să văd există sau nu? A fost BNC aseară și nu există, nu s-a pus în discuție excluderea mea. […] În mod normal, pentru excludere, trebuia să fiu invitat la ședința respectivă, să mi se ia o declarație, așa se procedează la excludere la partidele serioase”, ne-a declarat Cilibiu.

El susține că s-a ajuns în această situație pentru că i-a reproșat șefei organizației de la Botoșani, Ariadna Cârligeanu, rezultatele slabe obținute de AUR la nivelul județului.

„Domnul Eusebiu Cilibiu își pierde calitatea de membru și este exclus în urma acțiunilor sale. Încercările de dezmembrare, crearea de grupuri paralele pe diferite rețele sau grupuri de răzvrătire împotriva Președintelui Național sau Județean, cât și participarea la toate acestea, se poate pedepsi asa cum prevede statutul, prin excludere. Domnul Cilibiu nu a cerut doar demisia mea, ci și demisia domnului Președinte George Simion. Când Domnul președinte muncea pentru a duce un partid nou înființat de la 0 spre notorietate, domnul Eusebiu Cilibiu era membru PNL. Nimeni nu este îndreptățit din acest partid să ceară demisia unor membri ai Biroului National de Conducere”, este decizia luată de Ariadna Cîrligeanu, care este membru al Biroului Național de Conducere al AUR.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *