Iftime a câștigat alegerile ”la mustață” și vrea să construiască un ”mini Old Trafford”: ”O bijuterie”

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, a câștigat alegerile pentru șefia Consiliului Județean Botoșani.

Iftime a avut mari emoții în ultima perioadă. Echipa pe care o finanțează s-a salvat de la retrogradare în urma barajului de menținere/promovare în SuperLigă, după ce o mare parte a campionatului FC Botoșani a fost pe ultimul loc, iar la alegeri doar aproximativ 200 de voturi în plus i-au adus funcția de președinte al Consiliului Județean, în detrimentul lui Lucian Trufin.

Valeriu Iftime, după ce a câștigat alegerile în Botoșani: ”Mi-aș dori un stadion englezesc”

Omul de afaceri a transmis că orașul Botoșani ar putea dispune în viitorul apropiat de un stadion modern, de maximum 10.000 de locuri, în stilul celor din Anglia.

Inclusiv domnul Ciolacu a spus că face stadion la Botoșani, așa că nu mai am nicio treabă. Am niște oameni care vor fi alături de mine să facă stadionul. Dacă sunt serioși, așa cum n-au fost până acum, vorbesc despre actualul primar care a câștigat un al doilea mandat, sper ca de data asta să ia în seamă ceea ce a spus.

În primul rând, să avem o academie de fotbal la Botoșani, susținută mai mult din banii publici, pentru că sunt copiii orașului. Și un stadion de care toată lumea s-ar bucura. Maximum 10.000 de locuri. Am făcut un proiecțel, o bijuterie! De 9.000 de locuri, mi se pare. A fost un stadion pe care l-am propus eu acum vreo opt ani de zile, un fel de stadion englezesc, tribunele fiind cumva separate, bineînțeles fără pistă de alergare.

Da, mi-aș dori un fel de stadion englezesc. Cred că o să fiu mai ascultat. Așa o să fie, un ”mini Old Trafford”. (n.r. – cu cine vreți să-l inaugurați?) Cu FCSB, normal!”, a spus Valeriu Iftime, potrivit digisport care citeaza sport.ro.

One thought on “Iftime a câștigat alegerile ”la mustață” și vrea să construiască un ”mini Old Trafford”: ”O bijuterie”

  1. Pista de alergare este unul dintre motivele pentru care oamenii mai fac sport în Botoșani. Nicio alta facilitate nu mai este disponibila pentru cei ce iubesc sa alerge in sarakia asta de oras. Atâta timp cât stadionul se face din bani publici, este obligatoriu ca toți oamenii sa fie reprezentați, deci inclusiv cei care vin la stadion doar ca să facă sport, nu ca să vadă o echipa de desculți cum se chinuie sa rămână în prima liga! Când o sa facă Iftime stadion cu bani de acasă, o sa poată sa-si realizeze și visele sale cele mai umede, recte ” stadion englezesc”…Pana atunci, Primăria sa facă bine și sa aibă grija de cetățeni, nu de Iftime!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *