Strategii de joc pentru loterii online internaționale

Sursa foto canva.com.

Loteriile online sunt tot mai populare datorită frecvenței lor. Chiar dacă oferă premii mai mici decât loteriile tradiționale, șansele de câștig din punct de vedere matematic sunt mai mari, ceea ce le oferă un plus.

În plus, în această perioadă în care căldura își face prezența tot mai mult, pare mai confortabil să joci la loto de oriunde te-ai afla, fără să te mai deplasezi la un sediu fizic. Dar cum pot fi maximizate șansele de câștig la loto online? Având în vedere că sunt mai puține numere (unele loterii online au chiar și 20 de numere), automat pot fi puse la punct diverse strategii de joc.

Jucătorii regulari apelează la ele din dorința de a-și maximiza șansele de câștig, chiar dacă nu există nicio strategie care să garanteze reușita în totalitate. În rândurile de mai jos, îți vom oferi câteva dintre cele mai cunoscute strategii pentru loto online.

Apelează la probabilitățile matematice

Jucătorii experimentați apelează la probabilități matematice și statistici pentru a avea succes. Strategiile sunt destul de ușor de folosit, din moment ce există portaluri care oferă rezultate Italia keno, Polonia, Slovacia sau Grecia. Astfel, poți descoperi care sunt numerele Hot, care sunt cele care au tendința să fie extrase mai rar și alte informații interesante. În acest caz, părerile sunt împărțite. Unii jucători tind să mizeze pe numerele care au ieșit mai rar, în ideea că odată și-odată tot trebuie să fie extrase, în timp ce alții merg pe continuitate și mizează pe cele „fierbinți”.

În același timp, poți miza și pe probabilități matematice. Spre exemplu, dacă joci la o loterie de tipul 20/80, alege 10 numere mai mici decât 40 și 10 numere mai mari de 40. În același timp, alege un număr egal de numere pare și impare.

Folosește scheme

Unii jucători folosesc scheme de pariere la loto online. Ce înseamnă acest lucru? Ei joacă mai multe bilete la aceeași extragere și combină numerele din mai multe grupe. Concret, în cazul în care aleg să joace bilete de câte 3 numere în sistem 3/3, ei joacă toate combinațiile între aceste 3 numere din toate cele 3 grupe. Câștigurile sunt mai mici, dar ceva mai constante.

Sistemul Martingale la loto online

Sunt unii jucători care apelează la sistemul Martingale și la loto online. Este indicat să folosești acest sistem atunci când cotele sunt peste 2.00. Sistemul presupune dublarea mizei după fiecare bilet pierdut, iar odată ce vei câștiga te vei întoarce la miza inițială. Recomandarea este ca sistemul să fie folosit la loteriile cu frecvență mare, adică la cele care au loc o dată la 4-5 minute, cum se întâmplă la cele din Polonia și Grecia. În același timp, nu uita să joci responsabil și să începi cu o miză mică pentru că există riscul să ajungi la o miză mare în scurt timp. Verifică, în același timp, și care e miza maximă permisă pe bilet pentru a te asigura că nu atingi pragul prin sistemul Martingale.

Șirul lui Fibonacci la loto online

Fibonacci a fost unul dintre marii matematicieni din istorie, iar un sistem de calcul ce-i poartă numele este folosit și la jocuri de noroc, inclusiv la loto online. Șirul presupune să plasezi mizele în funcție de acest șir, după cum urmează: 1, 1, 2, 3, 5, 8, 13, 21, 34, 55 unități, etc. Sistemul merită încercat mai ales când în joc sunt bilete cu cote mari, între 3 și 6.

Nicio strategie nu garantează câștiguri. În caz contrar, loteriile și-ar închide porțile rapid. Joacă responsabil! 18+. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *