Sorin, botoșăneanul ajuns la București, după explozia de la Dedeman, în continuare în stare gravă. Familia face un apel către donatori

Sorin Ștefănucă, botoșăneanul rănit în explozia de la Dedeman, este în continuare în stare gravă. Acesta a fost reintubat din carea stării sale precare. Familia acestuia face un apel către donatori deoarece Sorin are nevoie de sânge.

„Din păcate veștile pentru Sorin Ştefănucă încă nu sunt favorabile și o să fie nevoie de sânge ,cine vrea sa doneze o sa am rugămintea sa se specifice numele lui(Stefanuca Petru Sorinel ) ,numele spitalului ( Centru pentru arși -Spitalul clinic de urgenta Floreasca București)și dovada că sa donat așa ni sa cerut de la spital pt că de multe ori nu ajunge unde trebuie donația,va mulțumesc tuturor celor care sunteți langa noi in aceste momente”, este mesajul transmis de soția acestuia.

O explozie puternica s-a produs, vineri, la magazinul Desemnat din Hudum. La fața locului s-au deplasat 12 echipaje din cadrul Detașamentului Botoșani, cu patru autospeciale de stingere, trei ambulanțe SMURD și două ambulanțe aparținând Serviciului Județean de Ambulanță. A fost activat Planul Roșu de Intervenție.

În urmă evenimentului produs în municipiul Botoșani, au rezultat 13 victime, 12 dintre acestea salvate de pompieri. Una dintre persoanele afectate s-a prezentat singură la Unitatea de Primiri Urgențe. Un bărbat intubat, ventilat mecanic, a fost preluat de elicopterul SMURD și transportat la spital. Căutările continuă în interiorul centrului comercial.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

VIDEO Femeie filmată în timp ce se salvează dintre dărâmături, în urma exploziei de la Dedeman

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *