Un om de afaceri din Botoşani propune schimbare la organizaţia municipală a PNL, după eşecul la alegerile locale

Un om de afaceri din Botoşani propune schimbare la organizaţia municipală a PNL, după eşecul la alegerile locale. Cristian Alexuc, care s-a înscris recent în PNL, a postat pe Facebook, un mesaj prin care arată că „decizia electoratului din municipiul Botoșani subliniază necesitatea unei reînnoiri complete în cadrul organizației municipale PNL”.

Declaraţia vine după ce Cătălin Flutur a pierdut alegerile pentru funcţia de primar al Botoşaniului în faţa lui Cosmin Andrei. Flutur a avut  9.416 voturi, iar Cosmin Andrei 22.009.

Ştiu că voi deranja cu punctul meu de vedere, dar am învățat de la Cătălin Flutur că nu trebuie să fie cu supărare pentru nimeni orice opinie, decizie sau măsură luată pentru binele partidului. M-am apucat de politică nu pentru că nu aveam ce face, ci din convingere, de altfel ca mulți dintre voi. Nu am experiență de politician, dar în cele 3 luni, am fost ca un școlar în bancă, un observator la tot ce s-a întâmplat și am învățat multe. Drept urmare vă prezint opinia mea coroborată cu rezultatele înregistrate. Decizia electoratului din municipiul Botoșani subliniază necesitatea unei reînnoiri complete în cadrul organizației municipale PNL. Rezultatul alegerilor a evidențiat clar că avem nevoie de un reset pentru a putea avansa și a ne reconecta cu cetățenii. Este imperativ să aducem și alți oameni noi în organizație, oameni care să aducă idei proaspete și energie nouă. Fiecare nivel al organizației trebuie reînnoit, de la conducere până la echipele de bază. Este momentul pentru un concept nou care să reflecte valorile și aspirațiile actuale ale comunității noastre. De asemenea, trebuie să lucrăm intens la imaginea noastră publică. Avem nevoie de o imagine nouă, modernă, care să inspire încredere și să demonstreze angajamentul nostru față de progres și schimbare. Numai astfel vom putea reconstrui încrederea electoratului și vom putea merge mai departe cu succes”, a afirmat Cristian Alexuc.
.

2 thoughts on “Un om de afaceri din Botoşani propune schimbare la organizaţia municipală a PNL, după eşecul la alegerile locale

  1. Foarte corect!Mandatele funcțiilor elective,ar trebui limitate!Flutur,Achiței,Șoptică &company, trebuie să aibă bun simț,onoare,demnitate și să lase locul tinerilor !

  2. Nu cred ca politica exista BUN SIMT !
    POLITICA este un lucru nascut din istorie cand o fata de pe centura sa intalnit cu un cleptoman, iar acestia au format un partid! ACESTIA SUNT POLITICIENII!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *