Primarul din Curteşti, implicat într-un accident pe Bulevardul Mihai Eminescu

accident dumitru vitelPrimarul comunei Curteşti, Dumitru Viţel, a fost implicat, joi dimineaţă, într-un accident produs pe Bulevardul mihai Eminescu, în faţa magazinului Castilio. El se afla la volanul maşinii sale, un Hyundai Santa Fe, şi circula dinstre Lebăda către Laurian. După ce a trecuit de intersecţia cu Petru Rareş, Viţel a oprit în spatele unei camionete oprite pe partea dreapta a drumului, pentru a acorda prioritate maşinilor care veneau din sens opus. În acel moment, un autoturism Seat, care circula în spatele său, a intrat în el, iar o a treia maşină, un Mercedes, a intrat, la rândul său, în Seat.

Având o maşină în faţă, m-am asigurat să fac depăşirea. Vine cineva din faţă. Din spate a venit altcineva, care a intrat în spatele meu”, a afirmat Viţel.

Primarul şi viceprimarul Marcel Anton, care se afla pe scaunul din dreapta, nu au fost răniţi. În schimb, şoferul Seat-ului, Gabi Ciprian Apatiei, de 33 de ani, a fost rănit şi transportat la Spitalul Judeţean Mavromati.

Nici şoferul Mercedesului, Mihai Ciobanu, şi nici pasagarul din dreapta sa nu au fost răniţi. Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cine se face vinovat de accident.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *