Câte voturi au atras Cosmin Andrei, Cătălin Flutur şi Cătălin Silegeanu în lupta pentru Primăria Botoşani

Social-democratul Cosmin Andrei s-a impus în lupta pentru Primăria Botoşani în faţa liberalului Cătălin Flutur cu un număr de peste 13.500 de voturi mai mult. La funcţia de primar al municipiului Botoşani au fost 37.839 voturi valabil exprimate, după cum urmează:

  • Cosmin Andrei (PSD)- 22.009 voturi
  • Cătălin Flutur (PNL)- 9.416 voturi
  • Cătălin Silegeanu (AUR)- 2.420 voturi
  • Raluca Curelariu (ADU)- 1.671 voturi
  • Mihaela Stoiciuc (independent)- 994 voturi
  • Marian Jurgiu (SOS România)- 860 voturi
  • Dăscălescu (MRS)- 469 voturi

PSD a obţinut şi majoritatea în Consiliul Local al municipiului Botoşani. Mandatul noului primar va începe în luna septembrie, după finalizarea celui în curs.

Urmăreşte-ne pe Google News!

7 thoughts on “Câte voturi au atras Cosmin Andrei, Cătălin Flutur şi Cătălin Silegeanu în lupta pentru Primăria Botoşani

  1. FELICIT pe domnul PRIMAR merita sa iasa ,faptele sale au dovedit ca este un bun gospodar dar si-a asumat o mare responsabilitate !
    ATENTIE STRAZILE DIN CARTIERE SUNT DISTRUSE COMPLET! STRADA SCIPIONE BADESCU IAR SA SPART O CANALIZARE DAR ACUM TOTI VAD DOAR VOTURI ! DE MAINE LA TREABA SERIOS! PUNETI TRANTORII LA TREABA !

  2. Felicitari pentru noul primar Cosmin Andrei ! Vrem ca în noul mandat să ne scape de ” tăraboanțele” numite pompos maxi-taxi, de fapt niște dube de marfă în care suntem obligati să circulăm in 2024. Vrem autobuze moderne pe toate rutele din Botosani…nu doar 101 sau 102 că nu locuim toți pe Calea Națională/ Primăverii !!!
    Mai vrem și dinozauri scara 1/1 ( exact ca la Brașov) in parcul de lângă Cornișa.
    Vine vacanța iar copiii si părinții trebuie să se distreze. Mulțumim anticipat

  3. Felicitări domnule Primar ! Poate ne ajutati si pe noi cei de pe Marchian sa schimbam becul de la stâlpul din dreptul statie de Ambulanta.Este ars dinainte de asfaltare. Mulțumim anticipat!

  4. Curelariu ,la coada clasamentului !??? De la 11%din sondajul dinaintea alegerilor😀 ?!!! Visează acum doar un fotoliu in CL !!Alt serviciu nu a avut niciodată și nici nu va avea !!

  5. Curelariu ,la coada clasamentului !??? De la 11%din sondajul dinaintea alegerilor😀 ?!!! Visează acum doar un fotoliu in CL !!Alt serviciu nu a avut niciodată și nici nu va avea !!

  6. Curelariu ,la coada clasamentului !??? De la 11%din sondajul dinaintea alegerilor😀 ?!!! Visează acum doar un fotoliu in CL !!Alt serviciu nu a avut niciodată și nici nu va avea !!!! Noroc de usr..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *