FC Botoșani anunță revenirea în echipă a unui fost jucător: S-a întors, oficial, acasă, semnând un contract valabil până în anul 2026

Portarul Eduard Pap a revenit la FC Botoșani. Anunțul a fost făcut, astăzi, de oficialii clubului, care spun că Pap a semnat un contract valabil până în anul 2026.

”La un an de la plecarea sa de pe „Municipal”, perioadă în care a evoluat atât în Ungaria, pentru ETO FC Gyor, cât și în SuperLigă, pentru Oțelul Galați, portarul în vârstă de 29 de ani alege din nou tricoul formației noastre, pe care l-a îmbrăcat și între anii 2017-2023. De-a lungul celor șase sezoane în care a păzit poarta „roș-alb-albaștrilor”, am avut parte de parade fabuloase, intervenții providențiale și momente minunate, cu participări în play-off-ul campionatului, dar și în cupele europene. Astăzi, Edi s-a întors, oficial, acasă, semnând un contract valabil până în anul 2026. Mult succes, Edi, și cât mai multe evoluții de marcă între buturile echipei noastre!”, au anunțat oficialii FC Botoșani.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *