VIDEO Valeriu Iftime promite o restructurare în PNL. „Cred că politica trebuie să o facă oamenii care au bani”

Liderul PNL Botoșani, Valeriu Iftime, promite o restructurare în cadrul organizației județene a partidului. El susține că până acum alături de partid au fost primiți oameni care au vrut să vină, oameni care erau deja în organizația politică, dar vrea să își formeze o echipă cu oameni culți, care au afaceri și realizări.

Când cineva vine din business, vine cu o afacere în spate, bine construită, vine cu o familie solidă, vine cu o imagine greu de atacat și omul acela poate să facă politică și nimeni din afara locurilor noastre nu se poate lega de el. Și cred că schimbarea asta prin care oamenii care au realizări, oamenii care  au o anumită cultură, oameni care au citit niște lucruri, oameni care au făcut școală la vremea lor, poate acesta este un mare semn pentru mulți să se gândească”, a spus, în cadrul unei conferințe de presă, Valeriu Iftime.

Totodată, liberalul a acuzat că a primit o moștenire „găunoasă”, de la fostul lider al organizației politice.

„O să vedeți o restructurare pas cu pas și a Partidului Național Liberal. Pentru faptul că noi am câștigat vreo trei sau patru primari în plus este pentru că eu am primit o zestre absolut găunoasă, ca să nu zic dezastruoasă”, a spus Iftime.

Valeriu Iftime susține că politica trebuie făcută de oamenii care sunt deja realizați, care au bani.

„Politica o fac oamenii care au demonstrat la viața lor, care au o structură de oameni, să spunem bine echilibrați și mai au o chestiune: cred că politica trebuie să o facă oamenii care au bani”, a spus Iftime, în cadrul conferinței de presă.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

 

2 thoughts on “VIDEO Valeriu Iftime promite o restructurare în PNL. „Cred că politica trebuie să o facă oamenii care au bani”

  1. Oamenii cu bani au tendinta de a trata functiile publice ca o afacere personala din care sa scoata bani pentru ei. De exemplu cu Nova ApaServ, cu lucrarile de drumuri care nu sunt durabile. La CJ trebuie sa te ocupi de copii si batrani de la DGASPC, de repartizarea fondurilor pt primariile care nu se pot sustine singure, de Spitalul Judetean, de planul de amenajare a judetului, de Rapsozii Botosanilor etc. Va avea domnia sa rabdarea si onestitatea sa se ocupe personal de aceste probleme sa se inconjoare de oameni care nu cer spagi, ramane de vazut.

  2. Deci domnul Iftime,preferă plutocrații și votul cenzitar.Problema este că ,dacă n-ai candidați cu,,lipici” electoral la public,degeaba…Rezultaul obținut la aceste alegeri,n-o să-l mai obțineți la alegerile parlamentare,certamente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *