VIDEO Valeriu Iftime, după ce a aflat că a câștigat șefia CJ Botoșani: „Voi fi un presedinte al tuturor, de fapt voi fi mult mai atent față de cei care nu m-au votat”

Liderul PNL Valeriu Iftime a făcut, luni, o serie de declarații după ce a aflat rezultatele alegerilor de duminică, în urma cărora a obținut funcția de președinte al Consiliului Județean (CJ) Botoșani. El crede că diferența dintre el și contracandidatul său, Lucian Trufin, este mult mai mare de 240 de voturi, dar că au fost multe anulate.

„Voi fi un președinte al tuturor, de fapt voi fi mult mai atent față de cei care nu m-au votat”, a precizat Iftime.

El susține că cei care nu l-au votat nu îl cunosc bine. De asemenea, a ținut să precizeze că, deși după plecarea primarilor liberali la PSD erau voci care spuneau că PNL va muri, el a demonstrat că nu este așa.

„PNL nu a murit pentru că noi, adică eu și echipa mea, am făcut exct cea ce trebuia sa facem. Am aratat oamenilor ca politica nu este doar o chestiune de interese, privata a cuiva, ci este pentru oameni.”, a spus Iftime.

El a adăugat că la un moment dat, prin intrarea în politică, a crezut că a făcut cea mai mare greșeală a vieții sale.

 

2 thoughts on “VIDEO Valeriu Iftime, după ce a aflat că a câștigat șefia CJ Botoșani: „Voi fi un presedinte al tuturor, de fapt voi fi mult mai atent față de cei care nu m-au votat”

  1. ….. al tuturor botosanenilor !
    vom vedea peste 4 ani vom trage o linie !
    sa nu faceti ca fluture care a lucrat doar pentru gastile pdl pnl 12 ani pierditi pentru noi ! aduceti investitori creati locuri de munca nu LOCATIVA unde sau aciuat 53 de lipitor de afise o firma in paralel cu primaria !
    jaf la bugetul local!

  2. Dacă faci Stadion din bani publici se numește Conflict de Interese,
    Fă în Județ
    Apă, Gaz, Canal, Asfalt
    WC-uri la școli,
    După care visezi la săli de sport,stadioane, avioane
    Mergeți la Tătăruși Jud. Iași
    să vedeți un Sat European.
    să luați lecții.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *