VIDEO Cosmin Andrei, învingător în cursa pentru Primărie. „Suntem fericiți pentru că am câștigat Primăria municipiului Botoșani”

Cosmin Andrei, candidatul PSD la Primăria municipiul Botoșani, a anunțat luni, la primele ore ale dimineții, că în urma rezultatelor parțiale, este câștigător în aceste alegeri locale. El a făcut anunțul la puțin timp după ce principalul său contracandidat, Cătălin Flutur, s-a declarat învins.

„Suntem fericiți pentru că am câștigat Primăria municipiului Botoșani. Și pentru acest lucru le mulțumesc colegilor pe care îi vedeți aici , le mulțumesc colegilor care sunt în secțiile de vot și care numără în continuare voturile pe care le avem pentru Consiliul Local și pentru celelalte poziții. Victoria aceasta a constat în munca de echipă și în campania constructivă pe care am avut-o. Le-am transmis botoșănenilor ceea ce ne dorim să facem în acest municipiu și cred că au apreciat acest lucru. Dorim să continuăm proiectele de dezvoltare și sunt convins că vom avea succes pentru că vom lucra, ca și până acum, împreună și vom continua dialogul cu botoșănenii. Cu alte cuvinte, vom continua dezvoltarea!”, a spus Cosmin Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *