Cătălin Flutur se recunoaște învins. „Chiar dacă rezultatul nu este cel pe care mi l-aș fi dorit, alegerea lor trebuie respectată”

Cătălin  Flutur se recunoaște învins în urma alegerilor care au avut loc duminică. Acesta a transmis un mesaj prin care arată că respectă alegerea votanților și are în vedere formarea unor alianțe politice în Consiliul Local pentru a pune „umărul la dezvoltarea orașului”.

Astăzi concetățenii noștri au decis la vot viitorul orașului pentru următorii 4 ani. Chiar dacă rezultatul nu este cel pe care mi l-aș fi dorit, alegerea lor trebuie respectată, iar situația acceptată ca atare. În ceea ce ne privește, noi, peneliștii, vom face tot ce ne stă în putință ca, din noul Consiliu Local, să punem umărul la dezvoltarea orașului, chiar dacă pentru aceasta va trebui să inițiem și să formăm anumite alianțe politice. Mulțumesc tuturor celor care mi-ați acordat încrederea și votul”, a precizat Flutur.

Duminică, 9 iunie 2024, românii au avut șansa de a își exprima opțiunile electorale în cadrul alegerilor locale.

În acest rând de alegeri, românii au ales primarii, președinții consiliilor județene, consilierii locali și consilierii județeni. Reprezentanții la nivel local au fost aleși pentru următorii patru ani.

Urmăreşte-ne pe Google News!

One thought on “Cătălin Flutur se recunoaște învins. „Chiar dacă rezultatul nu este cel pe care mi l-aș fi dorit, alegerea lor trebuie respectată”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *