FOTO & VIDEO Bucurie la sediul PSD Botoșani după aflarea primelor rezultate exit-poll. „Puteți vedea aici cea mai frumoasă echipă, echipa câștigătoare”

Bucurie, duminică noapte, la sediul PSD Botoșani după aflarea primelor rezultate exit-poll.

„Puteți vedea aici cea mai frumoasă echipă, echipa câștigătoare. […]. Mulţumim tuturor botoşănenilor care au fost alături de noi în această campanie dificilă, atipică, grea, dar suntem convinşi că vom fi cu toţii învingători, pentru că am fost o echipă extraordinară”, a declarat Cosmin Andrei.

Doina Federovici a mulțumit botoșănenilor pentru vot și consideră că acest rezultat se datorează și campaniei pozitive pe care a dus-o partidul pe care îl reprezintă.

„Vreau să le mulţumesc, în numele echipei PSD, tuturor botoşănenilor care s-au prezentat la vot. Pe de altă parte, vreau să le mulţumesc colegilor mei social democraţi pentru că au fost un sprijin pe toată această perioadă. Am mers în fiecare localitate a judeţului şi am făcut o campanie pozitivă.  Vreau să le mulţumesc colegilor mei că nu au dat curs atacurilor bvenite din partea celorlalţi candidaţi şi neam văzut de întâlnirile noastre în teritoriu şi toată campania noastră a fost bazată pe proiecte, pe ceea ce avem de implementat în acest moment şi bineînţeles ce urmează să facem în perioada următoare. Vom începe numărătoarea paralelă”, a spus Federovici.

La rândul său, Lucian Trufin a declarat că a desfășurat o campanie pozitivă, cu proiecte.

„Ne-am dori ca botoșănenii să ne arate că își doresc dezvoltarea județului Botoșani”, a spus Trufin.

În acest rând de alegeri, românii au ales primarii, președinții consiliilor județene, consilierii locali și consilierii județeni. Reprezentanții la nivel local au fost aleși pentru următorii patru ani.

Vot politic național

PSD 35.00%
PNL 28.00%
AUR 12.00%
SOS 2.00%
PUSL 2.00%
ADU 12.00%
UDMR 5.00%
REPER 2.00%
Altul 2.00%

One thought on “FOTO & VIDEO Bucurie la sediul PSD Botoșani după aflarea primelor rezultate exit-poll. „Puteți vedea aici cea mai frumoasă echipă, echipa câștigătoare”

  1. Felicitari domnule ANDREI fost și viitor PRIMAR să nu uitați stradă SCIPIONE BĂDESCU intrarea spre locul de joacă pentru copii este distrusă total, ROG SĂ O REPARAȚI…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *