O femeie din Botoșani a prins atât de mult drag de un candidat la Primărie că s-a proptit în fața secției și îi îndemna pe toți să îl voteze. Gestul a costat-o scump

O femeie din Botoșani a prins atât de mult drag de un candidat la Primărie că s-a proptit în fața unei secții de votare și îi îndemna pe toți să îl voteze. Spre ghinionul său, a fost observată de jandarmul aflat în serviciu la secția respectivă. Femeia de 66 de ani s-a ales cu o amendă de 1400 de lei.

„La o secție de vot, din municipiul Botoșani, jandarmul aflat în serviciu de protecție a constatat faptul că o persoană care se afla în aproierea secției de votare, influența alte persoane să voteze un anumit candidat. A fost stabilită identitatea acesteia, fiind vorba despre o femeie de 66 de ani, din aceeași localitate. Față de aceasta a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă în cuantum de 1.400 de lei”, au precizat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Botoșani.

Până la ora 15:00, la nivelul județului Botoșani au fost semnalate 18 incidente în legătură cu procesul electoral. Dintre acestea 13 nu s-au confirmat, iar în celelate cazuri au fost aplicate sancțiuni contravenționale în valoare de 9.600 de lei.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

Amenda usturătoare primită de un bărbat din Botoșani pentru că și-a fotografiat buletinul de vot

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *