Vot pe patul de spital! Zeci de pacienți și medici din județul Botoșani au votat în spitale

urna mobila
Foto: Realitatea.net

Zeci de medici și pacienți din județul Botoșani au votat în spitale. Potrivit reprezentanților Spitalului Județean Botoșani, au solicitat urna mobilă 169 de persoane din cadrul unităților spitalicești, dintre acestea patru fiind medici.

La secția de Obsetrică și Ginecologie au solicitat să voteze nouă pacienți și doi medici, la Pediatrie 14 pacienți și doi medici, la Spitalul Județean 119 pacienți, iar la Secția de Infecțioase 23 de pacienți.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Nu mai puţin de 273 de candidați s-au înscris în cursa electorală pentru funcţia de primar în cele două municipii, cinci oraşe şi 70 de comune ale judeţului Botoşani la alegerile locale din 9 iunie 2024. Cei mai mulți dintre candidați sunt de la Partidul Social Democrat (PSD)- 76, la care se adaugă candidatul independent de la Concești, susținut de PSD.

Pe locul al doilea se află Partidul Național Liberal (PNL), care nu are candidați la Concești și la Hănești, iar pe trei se situează Alianța pentru Unirea Românilor cu 54 de candidați.

Alianța Dreapta Unită, formată din USR, PMP și Forța Dreptei, are 33 de candidați, în timp ce S.O.S. România, partidul deputatei Diana Șoșoacă, are 8 candidați.

Mișcarea România Suverană, a lui Dragnea, are șase candidați, la fel ca și Alianța Național Creștină

Partidul Umanist Social Liberal participă la alegerile din 9 iunie cu doi candidați la funcția de primar, iar Partidul Oamenilor Tineri cu unul.

Uniunea Ucrainenilor din România are și ea un candidat.

De asemenea, opt candidați s-au înscris independent.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *