FOTO & VIDEO Doina Federovici: Am votat pentru candidații și echipa politică care a pus soluții, programe și proiecte concrete în fața botoșănenilor, nu scandal, jigniri, instigări la violență

Președintele Consiliului Județean (CJ) Botoșani, Doina Federovici a votat, duminică, alături de soțul său pentru „candidatul și partidul care a venit cu proiecte concrete și programe concrete pentru botoșăneni în următorii 4 ani”.

Ea a declarat că administrația botoșăneană are nevoie de profesioniști, nu de „amatori”.

„Am votat pentru continuarea dezvoltării județului Botoșani, pentru continuarea proiectelor cu fonduri europene aflate în derulare și pentru stabilitate administrativă și politică. Am pus ștampila de vot pe candidatul care a demonstrat că are cea mai mare experiență în administrația publică locală și centrală pentru a continua dezvoltarea județului Botoșani. Am votat echipa partidului politic cu cea mai mare expertiză administrativă și cu cele mai multe rezultate concrete pentru comunitățile locale din județul nostru. Județul Botoșani nu își permite amatori și începători la conducerea județului, e nevoie de profesioniști în administrație care știu ce au de făcut de a doua zi pentru a implementa toate proiectele cu fonduri europene de sute de milioane de euro aflate în derulare. Am votat pentru candidații și echipa politică care a pus soluții, programe și proiecte concrete în fața botoșănenilor, nu scandal, jigniri, instigări la violență și nu au venit cu niciun program, cu nicio soluție. Botoșănenii sunt singurii în măsură să aleagă cea mai bună variantă pentru conducerea județului și a feicărei comunităi locale pentru următorii 4 ani!”, a declarat Doina Federovici.

Urmăreşte-ne pe Google News!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *