Sorin Ștefănucă, una dintre victimele exploziei de la Dedeman, are urgent nevoie de sânge. „Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a salva o viață”

Sorin Ștefănucă, una dintre victimele exploziei de la Dedeman, are urgent nevoie de sânge. „Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a salva o viață”, este apelul făcut de Vlad Plăcintă, președintele Asociației Salvează o inimă.

„Avem nevoie de ajutorul vostru pentru a salva o viață. Sorin Ștefănuca din Botoșani, victima unui grav accident petrecut la Dedeman Botoșani, este internat în stare critică la spitalul Floreasca din București. Acum, mai mult ca oricând, are nevoie urgentă de sânge. Fiecare donare contează și poate face diferența dintre viață și moarte pentru Sorin. Haideți să ne mobilizăm și să dăm dovadă de solidaritate și compasiune. Vă mulțumim din suflet pentru sprijinul acordat!”, este mesajul transmis de Vlad.

Criminaliștii continuă ancheta în cazul exploziei de la Dedeman Botoșani. Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție (IJP) Botoșani, Delia Nenișcu, sâmbătă, la fața locului au ajuns specialiștii criminaliști din cadrul Serviciului Criminalistic al IJP Botoșani și al Institutului Național de Criminalistică.

Se vor verifica probele din acest caz și au fost audiate mai multe persoane.

Această activitate se va desfășura pe parcursul a mai multe zile având în vedere complexitatea evenimentului.  Cauza a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs”, a declarat Nenișcu.

 

Urmareste-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *