Noi mărturii după explozia de la Dedeman. „Tavanul a căzut peste noi, rigips. Am Încercat să fug, dar veneau geamurile care au bubuit”

Noi mărturii după explozia de la Dedeman de vineri dimineață arată șocul prin care au trecut angajații și clienții acestui magazin în momentul deflagrației.

„A fost un zgomot extraordinar de puternic, s-a simțit ca un cutremur de 10 ori mai mare și când m-am uitat pe geam am văzut totul zburând. Și când am ieșit am văzut oameni întinși pe jos, niște fete de la contabilitate, că ei au contabilitatea sus la etaj, care au sărit efectiv”, a spus un martor pentru StirileProtv.

Un alt martor povestește că sora sa pur și simplu a sărit de la etajul I ca să scape de acolo.

 „Sora mea era înăuntru, s-a speriat și a sărit de la etajul 1, a scăpat doar cu o arsură minoră”, spune acesta pentru sursa citată.

„Pe dreapta la intrare era o cantină, serveam masa și dintr-o dată un flux foarte mare, tavanul a căzut peste noi, rigips. Am Încercat să fug, dar veneau geamurile care au bubuit”, spune un alt martor pentru Protv.

15 persoane, angajați și clienți ai magazinului, au ajuns la spital cu arsuri și traumatisme produse în timpul exploziei, inclusiv un minor. Dintre ele 5 persoane în stare mai gravă au fost transferate la Iași și București cu elicoptere Black Hawk și un avion SMURD.

Urmăreşte-ne pe Google News!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *