Ramona Guraliuc, șef UPU SMURD la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani, a felicitat echipa care a intervenit la explozia de la Dedeman: Nu am cuvinte, mă plec în fața lor

Medicul Ramona Guraliuc, șef UPU SMURD Botoșani, susține că angajații Spitalului Județean ”Mavromati” Botoșani s-au mobilizat exemplar după explozia de la Dedeman. Guraliuc a ținut să-și felicite echipa care a intervenit, astăzi, la răniții din explozie și a spus că au venit de acasă atât medici, cât și asistenți medicali pentru a ajuta la acest caz.

Vreau să-mi felicit echipa, pentru că s-a lucrat multidisciplinar la acest plan Rosu, care se declanșează la 10 victime. Acesta este protocolul pe care îl avem noi. Ne-am simțit într-un fel sau altul, nu neapărat depășiți de situație, dar ne-am simțit mobilizați așa cum cred că suntem, un exemplu pentru țară. Mulțumesc colegilor de pe anestezie și terapie intensivă, mulțumesc colegilor din chirurgie, chirurgie plastică reconstructivă, secția ORL, care au venit toți de acasă și s-au mobilizat, asistenți, cadre medicale superioare, cadre medicale auxiliare. Nu am cuvinte, mă plec în fața lor și spun asta din punctul de vedere al unui șef de secție care a coordonat acest plan și zic eu că l-am coordonat foarte bine. Am avut sprijinul centrului universitar Iasi, București, partea de DSU care survine domnului Raed Arafat și partea Ministerului Sănătății. Toți am fost mână ân mână pentru a face lucruri de calitate și bine gestionate pentru acești pacienți”, a spus Ramona Guraliuc.

 

One thought on “Ramona Guraliuc, șef UPU SMURD la Spitalul Județean ”Mavromati” Botoșani, a felicitat echipa care a intervenit la explozia de la Dedeman: Nu am cuvinte, mă plec în fața lor

  1. Întrebari pt doamna Guraliuc : care-i treaba cu stetoscopul după gât la o conferință de presă? Va așteptați cumva ca cineva din sala sa leșine de emotie ascultand ce debitati? Sau va imaginați ca impresionați pe cineva? Pentru ambele întrebări, răspunsul este , evident, nu. În rest, numai de bine, salutari lu’ domn’ Ciobanu!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *