Cinci unități de învățământ din județul Botoșani au solicitat modificarea programului sau suspendarea parțială a cursurilor, din cauza alegerilor

Cinci unități de învățământ din județul Botoșani au solicitat modificarea programului sau suspendarea parțială a cursurilor motivat de amenjarea de secții de votare în sălile de curs.

Este vorba de școli din mediul rural, dar și din urban, care au solicitat modificarea programului sau suspendarea parțială a cursurilor în zilele de 7 și/ sau 10 iunie 2024, pentru desfăşurarea în bune condiţii a celor două tipuri de alegeri locale şi europarlamentare, la nivelul instituţiilor de învăţământ.

Este vorba de: Școala Gimnazială nr. 1 Răuseni, care a solicitat suspendare parțială cursuri, luni, 10.06.2024 la Școala Primară Nr. 2 Doina – structură arondată.

Școala Gimnazială ”Sânta Maria” Botoșani, care a solicitat suspendare parțială  cursurilor, luni, 10.06.2024 – 5 clase învățământ primar.

Școala Gimnazială nr.1 Călărași, care a solicitat suspendare parțială a cursurilor, luni, 10.06.2024 în Școala Gimnazială Nr. 1 Călărași și Școala Primară Nr. 3 Pleșcani

Școala Gimnazială nr.1 Dorohoi, care a solicitat modificarea orarului de vineri, 7 iunie (finalizare cursuri cu 2 ore mai devreme) și luni, 10.06.2024 (începere cursuri cu 2 ore mai târziu).

Școala Gimnazială ”Dan Iordăchescu” Hlipceni, care a solicitat suspendarea parțială a cursurilor, luni, 10.06.2024 în Școala Gimnazială Nr. 2 Victoria – 2 grupe grădiniță.

Modalitățile de recuperare a cursurilor și măsurile privind parcurgerea integrală a programelor școlare până la sfârșitul anului școlar 2023-2024 vor fi stabilite de Consiliul de administrație al unităților de învățământ, în conformitate cu prevederile Regulamentul-cadru de organizare și funcționare a unităților de învățământ preuniversitar, susțin reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean.

Urmăreşte-ne pe Google News!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *