Trafic îngreunat pe DN 29, la ieșirea din municipiul Botoșani spre Suceava, din cauza exploziei. DRDP: Se circulă pe un sens, alternativ

Cod Roșu de intervenție în urma exploziei produse la magazinul de materiale de construcții de la ieșirea din municipiul Botoșani spre Suceava, pe DN 29.

Sectorul de drum este în administrarea municipalității botoșănene iar traficul este îngreunat, respectiv se circulă pe un sens, alternativ, pentru intervenția echipajelor ISU/SMURD/Poliție, transmite Direcția Regională de Drumuri și Poduri Iași.

O explozie urmată de incendiu s-a produs, vineri dimineață, la magazinul Dedeman de la intrarea în municipiul Botoşani, dinspre Suceava. La faţa locului s-au deplasat 12 echipaje din cadrul Detaşamentului Botoşani, cu patru autospeciale de stingere, trei ambulanţe SMURD şi două ambulanţe aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Raed Arafat, despre explozia de la Botoșani: Un avion şi un elicopter sunt pregătite în cazul în care este nevoie să fie trimise de la Bucureşti

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *