Raed Arafat, despre explozia de la Botoșani: Un avion şi un elicopter sunt pregătite în cazul în care este nevoie să fie trimise de la Bucureşti

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat vineri, după explozia de la un magazin de materiale de construcţii din Botoşani, că un avion şi un elicopter sunt pregătite în cazul în care este nevoie să fie trimise de la Bucureşti.

Potrivit acestuia, nu au fost înregistrate decese.

La acest moment sunt zece persoane rănite. Persoanele rănite toate sunt conştiente. Nu avem decese. Sunt pe drum două elicoptere de la Iaşi şi Galaţi în cazul în care sunt răniţi grav să fie preluaţi. Pompierii sunt deja în curs de lichidare a incendiului. Cei care sunt răniţi, din primele informaţii, dacă nu apare altceva, sunt toţi angajaţi ai magazinului. Echipele medicale îi evaluează. (…) Avem un avion şi un elicopter pregătite în cazul în care este nevoie să fie trimise de la Bucureşti, la nevoie„, a afirmat şeful DSU pentru AGERPRES.

O explozie urmată de incendiu s-a produs la un magazin de materiale de construcţii de la intrarea în municipiul Botoşani, dinspre Suceava.

La faţa locului s-au deplasat 12 echipaje din cadrul Detaşamentului Botoşani, cu patru autospeciale de stingere, trei ambulanţe SMURD şi două ambulanţe aparţinând Serviciului Judeţean de Ambulanţă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *