Liceul cu Program Sportiv Botoșani concurează cu alte școli din țară pentru modernizarea unei săli de clasă. Cum puteți vota unitatea de învățământ!

Liceul cu Program Sportiv Botoșani concurează pentru un grant acordat de concernul dm România, în parteneriat cu P&G, în cadrul programului „O sală de clasă ca acasă”, având ca obiectiv final renovarea și modernizarea unei săli de clasă.

Finanțarea își propune să ofere elevilor din clasele pregătitoare, aflați la prima interacțiune cu școala, un spațiu prin intermediul căruia se pot bucura de un univers al poveștilor și al învățării prin joc.

E minunat când vedem că școlile aplică pentru finanțări externe pentru a îmbunătăți calitatea actului educativ! După ce a trecut de procesul de selecție, la startul acestei competiții fiind înscrise peste 70 de unități de învățământ, Liceul cu Program Sportiv Botoșani a ajuns în finală, alături de alte 4 școli din țară. Are nevoie de cât mai multe like-uri, așa că vă rugăm să dați LIKE la poză, după ce se deschide”, transmite printr-un comunicat Liceul cu Program Sportiv Botoșani.

Puteți ajuta unitatea de învățământ din Botoșani dând un like aici! 

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *