Extratereștrii și spațiul cosmic în jocurile DonRo

Cosmosul este o temă infinită și misterioasă. A fost dintotdeauna o curiozitate pentru oamenii, mai ales pentru cei de știință. Caracterul său necunoscut și elementele pitite îan întuneric încă mai fascinează. Chiar și la DonRo cosmosul este o temă de vază. Pe rolele sloturilor apare misteriosul întuneric, dar și creaturi neidentificate.

Tematica jocurilor de tip slot a fost dintotdeauna ofertantă. În combinație cu interesul față de necunoscut, s-a ajuns la o diversificare mai amănunțită. Prin urmare, creaturi precum extratereștrii au ajuns pe rolele de joc. Aduc o tonalitate de mister și stârnesc simpatie. În oferta cazinoului DonRo extratereștrii creează adevărate lumi. Printre jocurile ce abordează această temă se numără și:

Reactoonz 1

Acest slot este popular la DonRo. Este oferit de producătorul Play’n GO și pune în prim plan câțiva extratereștrii colorați. Aceștia sunt animați și dau impresia că prind viață pe role. Jocul vine cu o serie de efecte speciale, nemaiîntâlnite la alte sloturi. 

Simbolurile se unesc și apoi dispar. Totodată, un portal lateral înghite simboluri de pe role, transportându-le parcă în altă lume. Quantumul este un element central în joc. La rândul său, acesta vine cu mai multe niveluri. RTP-ul are o valoare de 94,51%.

Reactoonz 2

Acesta este de fapt o continuare a jocului ulterior. Aceeași extratereștrii se regăsesc pe rolele de joc, efectele fiind similare. Da data aceasta, apare un simbol nou: Fluctometrul. Acesta alege un simbol al întâmplare ce va fluctua în rundele de joc.

Quantumetrul va îndepărta de fiecare dată simbolurile ce nu sunt Wild. Toate aceste simboluri și funcții creează o atmosferă de neegalat. De această dată, jocul vine cu un RTP de 94,20%. 

Space Miners

Slotul Space Miners este un joc cu o grafică asemănătoare celei din Reactoonz.Este oferit de Relax Gaming. Jocul se deschide cu o poveste animată în care protagonistul este un extraterestru simpatic. Ideea de bază a jocului constă în minerit și descoperirea de pietre prețioase.

Jocul are o un mecanism aparte. Rolele conține roci. Pe măsură ce acestea se sparg, apar noi simboluri. Cu fiecare rotire structura jocului se schimbă, asemenea mecanismului Megaways. Extratereștrii sunt de fapt ac niște cuburi colorate. Sunt oferite rotiri gratuite, iar RTP-ul este de 97,14%.

Space Wars

Jocul oferit de NetEnt vine cu o grafică detaliată și amuzantă. Simbolurile Wild și funcția re-spin sunt un mare plus. Pe măsură ce sunt nimerite combinații câștigătoare, recipientul din dreapta rolelor se va umple. Ulterior, extratereștri din ele vor fi absorbiți de un portal.

Sunt oferite 40 de linii de plată pe care extratereștrii vor forma diverse combinații. RTP-ul are o valoare de 96,75%. Efectele utilizate în joc pot fi catalogate drept uimitoare. Jucătorii primesc explozii de culoare și numeroase efecte animate. 

Space Donkey

Jocul este oferit de Nolimit City și nu presupune existența unui măgar pe role. Slotul vine cu o grafică diferită ce duce jucătorul cu gândul la jocurile vechi. Pe role apar diverse nave spațiale, arme și animale ce joacă rolul de pilot.

Și muzica este una veche ce provoacă melancolie. Simbolurile Wild și cele Elicopter aduc dinamică pe rolele de joc. Apoi, funcțiile Hide N’ Seek și Seek N’ Destroy aduc o notă de unicitate acestui slot. Este oferit și un mini joc, numit Safe Word.

Space Invaders

Este un alt joc cu grafică și muzică în stil vechi. Este oferit pe piață de producătorul Inspired. Grafica este una rudimentară, extratereștrii fiind reprezentați ca în jocurile foarte vechi. Pe role apar modificatori ce aduc de fiecare dată o nouă structură a rolei de joc.

Slotul oferă 20 de linii de plată și un joc bonus la care poți câștiga premii suplimentare. Sunt incluse și simboluri speciale precum cele Wild. RTP-ul jocului are o valoare de 95%. 

 

În final

Jocurile de tip slot, inclusiv cele DonRo fascinează jucătorii. Unele ies în evidență prin temă și grafica bine lucrată. Altele, se evidențiază prin mecanisme unice de joc. Toate aceste elemente pot schimba perspectiva jucătorului. Sunt unice în felul lor, atrăgătoare și performante adeseori. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *