Botoșănean cu dosar penal. A fost prins de mai multe ori cu țigări de contrabandă în Piața Centrală

Un botoșănean s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă, după ce a fost prins că vindea țigări în piață. Bărbatul de 38 de ani, din comuna Stăuceni a fost depistat în Piața Centrală, având asupra sa 15 pachete de țigarete de proveniență Republica Moldova.

Ulterior, din verificări a rezultat faptul că acesta a fost depistat în repetate rânduri, în același loc, având asupra sa țigarete pentru care nu deținea documente legale, în decursul unui an calendaristic acumulând peste 14.000 de țigarete.

Având în vedere aceste aspecte a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de săvârșirea de mai multe ori în decursul unui an calendaristic a faptelor prevăzute la art. 449 alin.(2) lit. k) ( deținerea în afara antrepozitului fiscal sau comercilizarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării) dacă prin cumulare se depășesc limitele cantitative prevăzute de lege, respectiv 10.000 de țigarte”, transmit reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean.

Urmăreşte-ne pe Google News!

One thought on “Botoșănean cu dosar penal. A fost prins de mai multe ori cu țigări de contrabandă în Piața Centrală

  1. se vorbeste de 30 ani de bisnitarii de valuta ., telefoane, tichete calatorie care apoi sunt plasate la firmele de transport sau CFR mai nou sau auto ! de ce camerele de suparveghere nu ii vede ?? dar ii vede pe cei care ….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *