O tânără din Botoșani, pe podium la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice. Roberta este studentă în anul III

O tânără din Botoșani a ajuns pe podium la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești SCIRE-ESSE, organizată de Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. Roberta Manuela Ciurciun, studentă în anul al III lea la Asistență Socială, în cadrul Universității „Ștefan cel Mare” Suceava, a obținut premiul II. Ea a fost îndrumată de conf. univ. dr. Geta Mitrea.

În data de 23 mai a.c., studenții de la Departamentul de Științe Umane și Social-Politice din cadrul Facultății de Istorie și Geografie, Universitatea „Ștefan cel Mare” din Suceava, au participat online la Sesiunea Națională de Comunicări Științifice Studențești SCIRE-ESSE, organizată de Facultatea de Istorie, Filosofie și Teologie, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați. La finalul procesului de jurizare, au fost premiate două dintre prezentările susținute. Una a Robertei și cealalată a Ecaterinei Candîba, din Suceava, care a obținut tot premiul II.

De asemenea, în data de 31 mai a.c., mai mulți studenți de la Facultatea de Istorie și Geografie au participat online și la conferințele studențești organizate de Universitatea din Oradea și Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, cu teme specifice pentru fiecare domeniu.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *