FOTO Un jucător de la FC Botoșani se pregătește de cel mai important moment din viața sa: nunta

Foto playsport

Eduard Florescu se pregătește de cel mai important moment din viața sa. După ce s-a salvat miraculos de la retrogradare, alături de FC Botoșani, mijlocașul a intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru nuntă.

Acesta urmează să se căsătorească, în această vară. Și-a ales un costum superb și a arătat ca un adevărat model, la probă.

Eduard Florescu și iubita lui, Andreea, se vor căsători în această vară. Fotbalistul de la FC Botoșani a probat costumul pentru acest eveniment. Arată ca un model. Anul trecut, Eduard Florescu și soția lui, Andreea, au trecut printr-un moment dificil. Însărcinată în șase luni, Andreea a avut nevoie să meargă la spital, deoarece i-a crescut tensiunea foarte tare. Medicii au decis atunci să scoată prematur copilul din burtă. Acesta nu a rezistat însă, a murit după câteva ore, după ce a fost botezat ortodox.

Am trăit momente cumplite. Totuși, faptul că am reușit să-mi țin fiul în brațe, să petrecem împreună puțin timp și să-i ofer taina Botezului, mă face să mă simt liniștit sufletește. Felul meu de a privi viața s-a schimbat radical acum, am învățat care sunt lucrurile importante”, a spus Florescu pentru PlaySport, la acel moment.

Florescu a reușit, alături de FC Botoșani, să se salveze de la retrogradare, într-un mod incredibil. În iarnă, moldovenii păreau deja retrogradați, obținând prima victorie a sezonului abia în etapa 21. Totuși, în ianuarie, pe banca echipei a venit Bogdan Andone, antrenor ce a reușit să salveze incredibil echipa. Florescu a reușit 11 goluri și cinci pase de gol, în 42 de meciuri jucate în acest sezon. A ajuns la Botoșani în 2018, adus de la Viitorul (actuala Farul), însă a jucat la FC Argeș între ianuarie și iunie 2019, respectiv la Universitatea Craiova între septembrie 2022 și ianuarie 2023, scrie PlaySport

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *