Localnicii din trei comune din Botoșani rămân fără curent electric. Anunțul făcut de Delgaz Grid

Localnicii din trei comune din județul Botoșani rămân fără curent electric, în perioada 10- 14 iunie, ca urmare a unor lucrări planificate de societatea Delgaz Grid.

Potrivit reprezentanților Delgaz Grid, în vederea prevenirii si eliminarii defectelor  din instalatiile electrice, se impun lucrari de inlocuire si remediere componente electrice (lucrari de prevenire incidente in instalațiile electrice), ce presupun si intreruperea temporara a energiei electrice.

„Prin aceste lucrări asigurăm funcţionarea şi exploatarea în condiţii de siguranţa a reţelelor, precum şi îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite clienţilor noştri. Pentru executarea acestor lucrări în condiţii de siguranţă sunt necesare întreruperi în alimentarea cu energie electrică a consumatorilor”, spun cei de la Delgaz Grid.

Astfel, pe 10 și 11 iunie, între orele 08.00- 15.00, vor fi afectați locuitorii din Hlipiceni-zona PTA 4 Hlipiceni, pe 12 și 13 iunie, în același interval orar, locuitorii din Rădăuți Prut- zona PTA 5 Radauti Prut, iar pe 14 iunie, tot între orele 08.00- 15.00, nu vor avea curent electric localnicii din Alba- Hudești- zona PTA 1 Alba(Hudesti).

„Regretăm disconfortul produs de aceste întreruperi consumatorilor din zonă, dar, în acelaşi timp, considerăm foarte importantă creşterea calităţii serviciilor de care vor beneficia aceştia după finalizarea lucrărilor”, anunță sursa citată.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *