O firmă din Botoşani încheie un contract de peste 7 milioane de lei cu CFR Călători

O firmă din Botoşani încheie un contract de peste şapte milioane de lei cu cu Societatea Naţională de Transport Feroviar de Călători CFR Călători SA. Este vorba de societatea comercială CBC Hale SRL Botoşani, care şi-a adjuncat licitaţia de construire a unor hale la Revizia vagoane din Craiova.

Desfasurarea activitatii de mentenanta in cadrul Reviziei de Vagoane Craiova se desfasoara in spatii insuficiente si deficitare din punct de vedere al continuitatii activitatii, cu precadere in perioadele cand conditiile meteo sunt nefavorabile (precipitatii , ninsori ). Interventiile realizate in conditii atmosferice nefavorabile duc la micsorarea calitatii lucrarilor si la imbolnaviri ale salariatilor.  Considerand ca cele mai multe din aceste probleme pot fi rezolvate, S.R.T.F.C. Craiova urmeaza sa realizeze in Revizia de Vagoane Craiova o hala ce va cuprinde liniile c.f. T4 si T5 prevazute cu canal de revizie cu scopul efectuarii reviziilor/reparatiilor la locomotive, automotoare si vagoane si mentinerea in stare calda a acestora in timpul sezonului rece, precizează oficialii CFR.

CBC Hale SRL este specializată în fabricarea de constructii metalice si parti componente ale structurilor metalice. Firma din Botoşani a avut, anul trecut, o cifră de afaceri de 7,3 milioane de lei şi un profit net de 1,4 milioane de lei.

Contractul dintre CBC Hale SRL Botoşani şi CFR Călători este de 7.299.416 lei.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *