VIDEO Cătălin Flutur a anunțat ce planuri are cu Eltrans. „Să sperăm că o să reușim totuși să aducem acele autobuze și microbuze electrice, că ne-am luat gândul de la tramvai”

Candidatul PNL la fotoliul de primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, a anunțat, luni, ce planuri are cu angajații de la Eltrans dacă va obține un nou mandat. Fostul primar susține că în niciun caz nu va face cu Eltrans ceea ce actuala conducere a făcut cu Locativa, respectiv a luat decizia de a o dizolva. 

„Sunt doar nouă autobuze și 110 salariați, acesta este adevărul. Și la Eltrans spune același lucru că dacă vine Flutur primar o să îi dau afară pe cei de la Eltrans. Ei, nu! Nu se pune problema așa. Pentru că el crede că eu o să fac exact cum a procedat el cu cei de la Locativa, nu? I-a dat afară, spune că nu contează 42 de oameni, 52 de oameni să plece acasă. Nu! Să sperăm că o să reușim totuși să aducem acele autobuze și microbuze electrice, că ne-am luat gândul de la tramvai, că nu ne mai dă nimeni tramvaie înapoi”, a declarat Flutur.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *