Vicepreşedintele CJ, Mihai Aroşoaie, despre Aivăncesei: Sentinţele trebuie puse în aplicare, pentru că este o mare bătaie de joc la adresa unui individ

Vicepresedintele Consiliului Judetean, Mihai Arosoaie
Vicepresedintele Consiliului Judetean, Mihai Arosoaie

Cazul fostului şef de resurse umane de la Spitalul Judeţean, Stelian Aivăncesei, în atenţia Consiliului Judeţean. Acesta a depus un memoriu la CJ în care arată că a câştigat mai multe procese cu Spitalul Judeţean, însă nu este reîncadrat pe postul deţinut în unitatea spitalicească, deşi sentinţele sunt executorii.

Aştept ca domnul Aivăncesei să mai aducă nişte documente ca să îmi fac o opinie, apoi mă voi duce la Spitalul Judeţean să discut cu domnul Mimor. Dânsul solicită să fie reîncadrat pe post, pentru că altfel el poate să-i execute. Dar, cei de la Spitalul Judeţean au desfiinţat postul respectiv. Totuşi, sentinţele trebuie puse în aplicare, pentru că este o mare bătaie de joc la adresa unui individ. Oricare din noi putem fi în situaţia lui. Nu este normal. O sentinţă trebuie pusă în executare fără discuţie„, a precizat Mihai Aroşoaie, vicepreşedintele CJ.

Vicepreşedintele CJ susţine că dacă postul respectiv nu mai există în unitate, atunci reprezentanţii Spitalului judeşţean ar trebui să-l încadreze pe Aivăncesei pe post de jurist, în cadrul serviciului juridic, cu plata salariilor din urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *