VIDEO Soluția găsită de Cătălin Flutur pentru a scăpa de avariile la rețeaua de apă. „Am hotărât să rupem pisica în două!”

Fostul primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, candidatul PNL pentru scaunul de edil al municipiului reședință de județ, susține  că are soluția pentru a scăpa de avariile la apă. Liberalul vrea să înființeze o companie de apă a municipalității, care ar avea, potrivit acestuia, mai multe beneficii.

Unul dintre acestea ar fi acela că persoanele din municipiul Botoșani nu vor mai trebui să plătească pierderile de la Leorda, Săveni sau alte localități, explică Flutur.

Am hotărât să rupem pisica în două. Nu se mai poate așa! Cetățeanul din oraș, dacă vede că s-a scumpit prețul la apă, dacă este o avarie la apă, se întreabă cine e vinovat. Ei nu știu foarte bine, nu toată lumea știe că de fapt această societate este sub ordinea Consiliului Județean. Vina cade pe primar. Primarul nu are nicio pârghie, primarul trebuie să se roage la cei de la Nova Apaserv să vină să intervină, trebuie să se roage să vină să astupe după aceea, după vreo două, trei luni și tot așa. În momentul de față vă declar că unul din punctele mele principale din agenda mea în acești patru ani este să înființez o companie de apă a municipalității”, a declarat, luni, în cadrul unei conferințe de presă, Cătălin Flutur.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *