VIDEO Cătălin Flutur îl acuză pe actualul primar că face „promisiuni neacoperite”. „Și-a bătut joc de buget”

Candidatul PNL pentru funcția de primar al municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, îl acuză pe actualul primar Cosmin Andrei (PSD) că face promisiuni deșarte către cetățeni. Potrivit acestuia, Cosmin Andrei vine cu propuneri de proiecte pentru care nu ar avea acoperire financiară. Și asta deoarece sunt neîncasară la buget de peste 85 milioane de lei, respectiv 25% din bugetul propus.

Nu am înșeles de ce ședința ordinară de Consiliu Local pe luna mai nu s-a ținut. Era o ședință în care erau lucruri foarte importante de discutat. Actualul primar a refuzat, efectiv a fugit de la ședință. A ținut o ședință extraordinară, prin mijloace electronice, ca să nu putem probabil să-i punem ultimele întrebări sau ultimele interpelări și aveam foarte multe lucruri de spus. Cel mai grav lucru care s-a întâmplat: s-a aprobat execuția bugetului pentru anul 2023. Vreau să vă spun că eu n-am văzut de când sunt, de când am venit în primărie, o așa diferență neîncasată la buget. Am văzut foi întregi cu proiecte, cu propuneri, tot felul de hotărâri de Consiliu în care spunea facem și aia, și aia, eu vreau să vă spun că a fost o minciună fruntată, dovedită acum prin execuția bugetului”, a spus Flutur, luni, în cadrul unei conferințe de presă.

El acuză că actuala administrația și-a „bătut joc de buget” și a făcut ”promisiuni neacoperite”. Cătălin Flutur l-a invitat pe actualul edil, candidatul PSD pentru un nou mandat, la o confruntare publică.

Urmăreşte-ne pe Google News!

 

FOTO Mercedes de peste 110.000 lei, furat din Spania, oprit la frontieră de polițiștii botoșăneni

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *