Mama consilierului județean din Botoșani, mort la 38 de ani, mesaj sfâșietor de ziua sa: „Trecerea timpului nu aduce uitarea, ci adâncește durerea”

Vica Nichiteanu, mama consilierului județean din Botoșani, mort la 38 de ani, Tiberiu Nichiteanu, a transmis un mesaj plin de durere la patru luni de la moartea acestuia, chiar în ziua în care „Tibi”, cum îi spuneau apropiații, și-ar fi sărbătorit ziua de naștere.

„Ne -ar plăcea să-i uram un La mulți ani! sufletului nostru, Tiberiu, dar stim că îngerii, acolo în cer, îi cântă o frumoasă melodie de ziua lui ! Trecerea timpului nu aduce uitarea ci adâncește durerea din sufletele noastre! Dumnezeu să te odihnească în pace, dragul nostru!”, este mesajul plin de durere transmis de mama acestuia.

Tiberiu Nichiteanu s-a stins  la vârsta de 38 de ani în urma unui infarct. Potrivit apropiaților, cu câteva zile înainte acesta acuza dureri în piept, iar în ziua fatidică i s-a făcut rău pe stradă și a chemat ambulanța. A fost dus de urgență la spital, dar, din păcate, medicii nu l-au mai putut salva.

Consilierul județean era căsătorit de doi ani și nu avea copii. Era un om respectat în comunitatea în care trăia și nu numai. Acesta a fost și șeful organizației de tineret a PNL.

Urmăreşte-ne pe Google News!

VIDEO Nou în Botoșani! Prima curățătorie care oferă servicii de curăţare pentru pantofi de piele, genţi sau posete

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *