El este botoșăneanul mort în accidentul din noaptea de sâmbătă spre duminică produs în județul Botoșani

Botoșăneanul mort în accidentul din noaptea de sâmbătă spre duminică produs în localitatea Cândești din județul Botoșani se numește Gabriel Nistor și este din satul Vițcani din aceeași comună. Bărbatul de 47 de ani a murit pe loc, după ce a fost aruncat din mașina pe acre o conducea și care a lovit violent un cap de pod.

Gabriel Nistor este șofer de tir și, potrivit localnicilor, avea experiență în condus. „A umblat toată Europa și și-a găsit moartea într-un accident aici lângă casă”, spune un localnic.

Botoșăneanul era căsătorit și avea doi băieți, unul dintre aceștia urmând să aibă nuntă în viitorul apropiat.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Știrea inițială

Foto: Dan Savencu

Accident mortal, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în localitatea Cândești din județul Botoșani. Un bărbat de 47 de ani și-a pierdut viața după ce mașina în care se afla s-a izbit într-un cap de pod.

În urma impactului violent, botoșăneanul a fost aruncat din mașină la câțiva metri. Evenimentul rutier s-a petrecut pe fondul vitezei la volan.

Mașina a fost cea care a sunat la Urgențe. La fața locului a ajuns un echipaj de la Ambulanță, care nu a putut decât să constate decesul.

Apelul s-a primit  prin sistemul e-call. A fost vorba de un autoturism BMW. La fața locului a fost trimis un echipaj care a găsit persoana decedată. Mașina era în camp, cutia de viteza era aruncată”, a declarat un medic de la Serviciul Județean de Ambulanță Botoșani.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidental mortal.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *