Acuzații grave după moartea botoșăneanului căzut de la etaj. Soția susține că la mijloc ar fi o mână criminală

Foto: arhiva

Acuzații grave după moartea botoșăneanului de 55 de ani, care a căzut de la etaj, duminică, în cartierul Bucovina din municipiul Botoșani. Familia acestuia acuză că la mijloc ar fi vorba de o mână criminală. Mihai Pricop a fost găsit căzut de la etaj de o vecină, duminică. Aceasta a sunat la 112, iar la fața locului au ajuns de urgență cadrele medicale. Fiind în stare foarte gravă, medicii l-au stabilizat, iar ulterior au decis transferul acestuia pe cale aeriană la o clinică din Iași. Un elicopter SMURD a aterizat pe heliportul de la Botoșani, de unde botoșăneanul a fost preluat.

A fost dus la Spitalul de Neurochirurgie din Iași, unde medicii au făcut eforturi pentru a-l ține în viață. Din păcate, însă, luni, bărbatul a decedat. La o zi după ce l-a înmormântat, soția acestuia își strigă durerea și cere să se facă dreptate.

Maricela Pricop acuză că s-a făcut o anchetă superficială în cazul morții soțului său și a decis să angajeze un avocat care să o ajute să facă lumină în acest caz. Ea susține că bărbatul său nu ar fi avut niciun motiv să se arunce de la etaj și nici nu concepe că ar fi căzut accidental. Mai mult decât atât, în zonă sunt camere de supraveghere care ar putea duce la lămurirea unor aspecte ce țin de această tragedie.

„Este o cameră la etajul trei, pe care Poliția nu a verificat-o.  Polițista a spus că a fost, că a văzut camere, dar respectivii oameni spun că nici nu i-a durut capul de camere sau ceva. Noi bănuim niște vecine care au trecut pe lângă el cu cumpărături și erau toate speriate, femeia este inspector la ANAF și are pile, cu fiica ei. După ce s-a întâmplat ea se interesa la spital de situația lui, l-a dus la Iași și ea s-a dus a doua zi la Iași. A vrut să se ducă la serviciu și a căzut în fața blocului. Ea îl are pe conștiință. Nu știm ce s-a întâmplat, dar ceva este”, a declarat soția bărbatului, Maricel Pricop.

Femeia spune că vecina sa ar fi implicată în moartea soțului său și că aceasta urmărește să pună mâna pe apartamentul său.

Noi nu avem copii, ea are două fete, ea tot timpul mă punea să divorțez, să vând apartamentul. Eu am făcut un act prin tribunal și mă punea să i-l duc ei acasă și eu nu am vrut”, spune Pricop.

Potrivit acesteia, vecina și fiica acesteia ar fi coborât scările, chiar în momentul în care s-a produs nenorocirea, dar au nu au sunat după ajutor.

Bărbatul a fost înmormântat la Mănăstireni. Între timp, soția spune că va merge până în pânzele albe pentru a se face dreptate. A contactat un avocat și vrea să afle ce s-a întâmplat de fapt în cazul morții soțului său.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

Un bărbat din Botoşani s-a aruncat, astăzi, de la etajul 3. Ar fi lăsat un bilet de adio

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *