VIDEO Bogdan Andone rămâne să antreneze FC Botoșani! Anunțul făcut, astăzi, de Valeriu Iftime

Bogdan Andone rămâne să antreneze FC Botoșani. Anunțul a fost făcut, astăzi, de finanțatorul FC Botoșani, Valeriu Iftime. Acesta s-a întâlnit la București cu Andone și au ajuns la un acord, și anume acela că antrenatorul va sta la Botoșani cel puțin doi ani.

Dragi iubitori ai fotbalului din Botoșani! Sunt acasă la Bogdan și vă dau o veste în premieră, să spunem: Bogdan va rămâne antrenorul nostru măcar doi  ani de zile. Știu că îl iubiți mult, că mi-ați dat atâtea mesaje și de aia vreau să vă răspund, și de aia am filmat cu el: să vedeți că Bogdan este, că suntem împreună și vine la Botoșani”, a spus Iftime.

Valeriu Iftime a promis că va încerca să facă o echipă mult mai bună și mult mai solidă, pentru a nu avea același parcurs fotbalistic ca anul trecut.

La rândul său, antrenorul FC Botoșani a ținut, încă o dată să le mulțumească suporterilor care au fost pe stadion și au susținut echipa în orice moment,

A fost greu, dar prin muncă și speranță că putem face lucrurile bine, cu încredere și credință am reușit. Asta e cel mai important lucru, dar munca și speranța au fost factorii importanți și esențiali”, a afirmat Andone.

Urmareste-ne pe Google News!

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *