VIDEO „Noaptea lui Vlad”, filmul care are un actor din Botoșani în rol principal, intră în cinematografe luna viitoare

foto: cinemagia.ro

„Noaptea lui Vlad”, filmul care are un actor din Botoșani în rol principal, intră în cinematografe luna viitoare.  „Noaptea lui Vlad”, filmul cu Daniel Nuţă, Monica Bârlădeanu şi actorul originar din Botoșani, George Burcea, se pregăteşte de intrarea în cinematografe. Producţia românească va fi disponibilă în toate cinematografele din ţară începând de vineri, 7 iunie.

Filmul a beneficat de locaţii precum Palatul Patriarhiei (o locaţie în premieră pentru cinematografia românească), Castelul Corvinilor, Muzeul Imersiv al Noilor Arte (MINA), Plaja sălbatică de la Vadu, Cheile Dobrogei, cetăţile de la Enisala şi Histria, Rezervaţia de Zimbri din Haţeg şi Muzeul Naţional de Geologie, scrie paginademedia.

Producţia Noaptea lui Vlad este regizată de Ciprian Dumitraşcu şi scrisă de Alex Molico. Muzica este semnată de Alexandru Suciu, scenografia este creaţia lui Adi Popa, iar costumele din 7 secole diferite, sunt semnate de pictoriţa de costume, Daniela Diaconescu.

„Povestea e centrată în jurul relaţiei dintre copilul din zilele noastre, Vlad şi domnitorul Alexandru Ioan Cuza – care, într-o împrejurare ce va fi descoperită în sala de cinema de către spectatori – are la dispoziţie o oră şi jumătate pentru a-i spune o poveste foarte importantă, ce îi va influenţa băieţelului destinul”, anunţă producătorii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *