FOTO Tânăra de 27 de ani din Botoșani, care a devenit model de succes și agent imobiliar în Dubai

O tânără de 27 de ani, din Botoșani, care a studiat în Anglia, și a făcut carieră în modelling, s-a orientat către imobiliare. Alexandra Visan a devenit agent imobiliar în… Dubai.  Absolventă a Universității Bolton- Robotică și Automatizări, tânăra are dimensiuni care se apropie de perfecțiunea din lumea modelling-ului: 1,80 m înălțime, 64 de kilograme, iar măsurile sale sunt: 90- 63- 95.

În Dubai, participă la prezentări de modă, va apărea într-o prestigioasă revistă de acolo, dar cu toate acestea tânăra își dorește să facă performanță în imobiliare. Nu este deloc ușor, recunoaște tânăra, dar îi place ceea ce face, iar comisioanele sunt un mare atu.

„Viata unui agent imobiliar in Dubai nu e deloc usoara, datorita concurentei si al nivelului de trai luxos am intampinat numeroase provocări. Este un domeniu foarte solicitant, nu ai zile libere sau viata personala, daca vrei sa faci bani, întrucât crearea relatiilor necesita timp si dedicatie. Pentru dezvoltare Networking ul participarea/ expunerea la evenimente e esentiala.In Dubai, piata imobiliara e in continua dezvoltare, iar agentiile imobiliare intampina mereu fluctuatii ale pietei si cerinte ridicate ale clientilor. Dar desigur dupa munca si rasplata, in general comisioanele sunt destul de atractive”, ne-a mărturisit botoșăneanca.

 

Urmăreşte-ne pe Google News!

FOTO O tânără din Botoșani, studentă la Robotică, a fost selectată să participe la unul dintre cele mai tari concursuri de miss din lume

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *