Medicii legiști au finalizat raportul în cazul Mariei, fetița de opt ani ucisă de unchi. Ce au descoperit anchetatorii

Foto: Observatornews

Un caz șocant a avut loc zilele trecute în localitatea Albești, județul Botoșani, acolo unde o fetiță de doar 8 ani a fost violată, iar mai apoi ucisă de propriul ei unchi. Copila fusese trimisă chiar de mama ei la criminal, pentru a aduce o oală, însă situația a degenerat și s-a transformat într-o adevărată tragedie.

După câteva zeci de minute în care fetița nu s-a mai întors acasă, mama Mariei a trimis-o pe sora acesteia, în vârstă de 6 ani, pentru a o căuta pe copilă. Ajunsă la casa unchiului ei, aceasta a sesizat că nu se află nimeni în locuință și s-a întors în casa părintească.

„A stat 5-10 minute, nu mai vine fata la vale, a trimis-o pe cealaltă mai mică, de 6 ani, să vină mai repede. Vine şi zice: Nu e nici Petrică, nici Maria.(…) Eu cred că după ce a făcut a fugit cine ştie pe unde. Ştia că nu mai scapă. Niciodată nu mi-a dat de bănuit. Nu l-am crezut în stare”, a declarat mama principalului suspect.

Trupul neînsuflețit al fetiței a fost descoperit câteva ore mai târziu, într-o zonă împădurită din Botoșani. Maria era dezbrăcată și prezenta pe corp mai multe semne de violență.

Medicii legiști au finalizat raportul în cazul crimei din Botoșani și au dezvăluit detalii tulburătoare despre cadavrul fetiței de opt ani. Autoritățile au confirmat că Maria a fost violată, iar mai apoi ucisă prin sugrumare. De asemenea, pe corpul ei au fost găsite o mulțime de urme de violență.

”A fost omorâtă prin sugrumare. Există multe urme de violenţă”, a transmis Valeriu Chihaia, prim procuror Botoșani.

Sursa: protv.ro

Polițist din Botoșani, în stare gravă, preluat de elicopterul SMURD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *