Post scos la concurs de o instituție publică din Botoșani. Se cer studii medii

Direcția Servicii Publice Botoșani organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale vacante de execuție de tehnician veterinar.  Postul este disponibil la Serviciul pentru gestionarea câinilor fără stăpân din municipiul Botoșani de la Serviciul Intervenții Edilitare.

Se cer: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat în domeniul veterinar sau certificat de absolvire cursuri cu profil veterinar, certificat/document privind cunoștințe de operare PC, permis de conducere categoria B, recomandare de ultima instituție de învățământ absolvită (în cazul absolvenţilor), recomandare de la unul din locurile de muncă unde a fost angajat mai mult de 6 luni (în cazul persoanelor salariate). Nu se cere vechime.

Data limită de depunere a dosarelor este 7 iunie, proba scrisă este programată pe 17 iunie, iar interviul pe 20 iunie. Dosarele de înscriere la concurs se depun la sediul Direcției Servicii Publice – Botoșani situat pe Pietonalul Transilvaniei nr.2 (Piața centrală – Hala de carne la etaj) – Compartiment Resurse Umane, Salarizare.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *