Regizorul Teatrului „Mihai Eminescu” Botoșani, premiat la Gala UNITER

Regizorul Teatrului „Mihai Eminescu” din Botoșani a fost premiat la Gala UNITER. Andrei Măjeri a obținut premiul pentru Cea mai bună regie (Premiul „Lucian Pintilie”),  pentru regia spectacolului „Cine l-a ucis pe tata?”, o dramatizare de Mihaela Michailov după romanul omonim de Édouard Louis, scenografia Adrian Balcău, Teatrul Metropolis Bucureşti.

Mi-era și somnic (eu sunt din dintre ăia mai puțin petrecăreți). Mă și culcasem pe gândul că n-am cum să câștig. Știi sentimentul ăla când vrei să fugi, sau să te ascunzi sub o scorbură? Panică-panică! Am și uitat să le mulțumesc celor două jurii (cărora le sunt sincer recunoscător). Un mare mareee merci merge către echipa tehnică a teatrului Teatrul Metropolis! Merci din suflet publicului, că umple sălile la showurile mele. Love! Much love! Venii, văzui, învinsei!”, a transmis Andrei Măjeri pe pagina de socializare.

Andrei Măjeri a terminat studiile de licență (2012), master (2014) la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, unde a finalizat și doctoratul în 2021.

Google New Urmareste-ne pe Google News

FOTO Un polițist din Botoșani a obținut medalia de aur la tir sportiv

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *