Centru de zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți într-o comună din Botoșani

Un centru de zi pentru copii aflați în situație de risc de separare de părinți va fi construit într-o comună din județul Botoșani. Centrul va fi ridicat în comuna Drăgușeni, în baza unui proiect finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Administrația locală din Drăgușeni a demarat procedura de licitație pentru stabilirea firmei care va executa lucrările la obiectivul de investiții “Construirea si dotarea unui centru de zi pentru copii aflati in situatie de risc de separare de parinti in comuna comuna Drăgușeni, județul Botoșani”.

„In cadrul contractului se propune realizarea unui centru de zi pentru copii aflati in situatie de risc de separare de parinti in localitatea Drăgușeni, judetul Botosani. Varianta presupune realizarea unei constructii cu regim de inaltime P cu o suprafata desfasurata de 364,50 mp. Se va avea in vedere o perioada de maxim 7 luni calendaristice pentru executia lucrarilor”, susține primarul Eugen Nechita.

Perioada de garantie de buna executie este de minim 36 luni. Valoarea totala estimată a lucrărilor este de 1.540.401 lei.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *