Noi locuri de muncă la Spitalul Dorohoi. Ce posturi au fost scoase la concurs!

Spitalul municipal Dorohoi face noi angajări. Este vorba de un post de registrator medical in cadrul C.P.U. Conditii de studii: diploma de studii medii de specialitate sau diploma de studii medii,  cunostinte de operare pe calculator, certificat de competente. Conditii de vechime: 6 luni vechime in activitate.

Dosarele de concurs se depun până pe 31 mai, proba scrisă are loc pe 10 iunie, pe 13 iunie are loc proba practică iar interviul pe 18 iunie.

De asemenea, spitalul mai angajează un infirmier tot la CPU. Condiţiile specifice de participare la concurs: scoala generala sau liceu; curs de infirmiera. Nu sunt conditii de vechime. Dosarele de concurs se depun până pe 31 mai, proba scrisă are loc pe 10 iunie, pe 13 iunie are loc proba practică iar interviul pe 18 iunie.

Tot la Compartimentul de Primiri Urgențe din cadrul spitalului a mai fost scos la concurs un post de asistent medical generalist, cu PL, grad profesional debutant.

Conditii de studii:  diploma de şcoala sanitară postliceală sau echivalentă;  sau diploma de studii postliceale prin echivalare conform Hotararii Guvernului nr.797/1997 privind echivalarea studiilor absolvenţilor liceelor sanitare, promoţiile 1976 – 1994 inclusiv cu nivelul studiilor postliceale sanitare;  certificat de membru OAMGMAMR – asistent medical generalist, insotit de aviz de libera practica sau adeverinta eliberata de OAMGMAMR si asigurare de malpraxis. Dosarele de concurs se depun până pe 31 mai, proba scrisă are loc pe 11 iunie, proba practică pe 17 iunie iar interviul pe 20 iunie.

 Urmareste-ne pe Google News

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *