Are 73 de ani şi candidează pentru funcţia de primar într-o comună din Botoşani. Este cel mai vârstnic candidat

Are 73 de ani şi candidează pentru funcţia de primar într-o comună din Botoşani. Este vorba de actualul primar al comunei Vorona, Aurel Ştefan, care este cel mai vârstnic candidat la funcţia de primar la alegerile locale din 9 iunie.

Născut pe 11 septembrie 1950, Aurel Ştefan are deja cinci mandate de primar. Acum s-a înscris în cursa electorală pentru a-l obţine pe cel de-al şaselea. Este profesor şi membru al Partidului Social Democrat (PSD).

Cel de-al doilea în topul celor mai vârstă candidaţi la funcţia de primar din judeţul Botoşani este Viorel Lozneanu, care candidează la şefia Primăriei Lozna. Acesta are vârsta de 70 de ani, pe care o va împlini pe 28 iulie. El va candida tot din partea PSD.

Cel mai tânăr candidat are cu 50 de ani mai puţin

O tânără de 23 de ani este cel mai tânăr candidat la o primărie din județul Botoșani. Narcisa Sacu vrea să conducă comunitatea din Nicșeni, iar în acest sens și-a depus candidatura din partea Alianței Național- Creștină. Narcisa lucrează în contabilitate, la o firmă privată, dar își dorește să studieze și Administrația Publică.

Ideea de a candida i-a venit în urmă cu un an de zile, după ce a devenit membru al formațiunii politice pe care o reprezintă și speră să convingă cât mai mulți locuitori că merită să fie liderul comunității. Asta chiar dacă se izbește de o oarecare reticență din partea multora deoarece este foarte tânără și nu are experiență în acest sens.

Urmăreşte-ne pe Google News!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *