Transporturi ilegale de lemne, oprite la Botoșani. Doi șoferi au primit amenzi usturătoare

Doi șoferi au fost amendați și au rămas și fără încărcătura de lemne după ce au fost verificați de polițiști. La data de 16 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 5 Mihăileni au oprit pentru control, pe drumul național D.N. 29C, în comuna Mihăileni, o autoutilitară condusă de un tânăr, de 29 de ani, din comuna George Enescu, care transporta material lemnos, informează printr-un comunicat de presa Inspectoratul de Poliție Județean.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deținea documente legale de proveniență sau transport pentru cantitatea de peste 2,5 metri cubi de material lemnos, pe care îi transporta.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 2.000 de lei, iar materialul lemnos a fost supus confiscării.

În aceeași zi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european D.E. 258, în comuna Vlădeni, o autoutilitară condusă de un bărbat, de 58 de ani, din județul Suceava, care transporta material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deținea documente legale de proveniență sau transport pentru cantitatea de peste doi metri cubi de material lemnos, pe care îi transporta.

Conducătorul auto a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost supus confiscării.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *