FOTO & VIDEO Târgul Liceelor şi-a deschis porţile, la Botoșani și Dorohoi. Sute de elevi au fost prezenți

Târgul Liceelor şi-a deschis porţile pentru elevi, vineri, la Colegiul ”Gheorghe Asachi” din Botoșani. La deschiderea evenimentului au participat autorități, conducerea Inspectoratului Școlar Județean Botoșani, profesori și elevi.

Fiecare liceu prezintă, prin intermediului standului expoziţional propriu, atât oferta educaţională, cât şi dotarea proprie sau performanţele obţinute de elevii liceului.

Anul acesta, Inspectoratul Şcolar Judeţean Botoşani a organizat evenimentul în două locații, la Colegiul Tehnic ”Gheorghe Asachi” din municipiul Botoșani, respectiv Colegiul Național ”Gr. Ghica” din municipiul Dorohoi.

Târgul liceelor: la un moment dat cineva spunea: Da noi pentru ce să venim, că elevii noștri sunt din altă parte! Aici este o prezentare a tuturor liceelor din această zonă, că avem și la Dorohoi, o prezentare a liceelor și a ceea ce face fiecare coleg în unitatea de învățământ. Avem cu ce să ne lăudăm, se întâmplă lucruri deosebit de frumoase în școlile botoșănene, au rezultate deosebit de bune la nivel național cu care ne mândrim și care ne fac cinste. Vreau să vă mulțumesc, dragi colegi, pentru toată implicarea de care dați dovadă, pentru că împreună cu doamnele și domnii directori ați gândit cea mai bună ofertă educațioală pentru a veni în sprijinul tuturor elevilor care vor să parcurgă nivelul liceal și care vor și gândesc să-și aleagă o meserie. Vreau să vă mulțumesc, dragi elevi, pentru că dați tot ce este mai bun și sunteți, cum se spune, ochi și urechi la tot ceea că vă spun colegii mei profesori. Vreau să vă asigur de toată disponibilitatea noastră și de faptul că noi, așa cum avem și programul Educăm pentru viitor, vreau ca voi să fiți viitorul nostru cel mai luminos pe care l-a avut societatea în care trăim”, a declarat Bogdan Suruciu, inspector general al IȘJ Botoșani, la deschidere.

Târgul Liceelor va fi deschis pentru elevi și sâmbătă, în cele două locații.

Google New Urmareste-ne pe Google News

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *